Home » Accidentally in Love "RW" nest geboren

Accidentally in Love "RW" nest geboren

Gepubliceerd op 24 mei 2015 17:05

Bantu was dinsdag 26 mei uitgerekend, dan was zij 63 dagen drachtig. Maar op zaterdag 23 mei daalde haar temperatuur aanzienlijk, en op 24 mei om 11.05 werd het eerste pupje geboren. Helaas was direct zichtbaar dat dit pupje het niet ging overleven. Hij had een open schedeltje en gehemelte en woog 268 gram.. Voordat we naar de dierenarts konden om hem in te laten slapen is hij vredig bij Bantu en broertjes en zusjes ingeslapen in de werpkist. Hij heeft de naam Accidentally in Love Morning Sun gekregen, het was stralend weer in de ochtend toen hij geobren werd. 

Om 12.00 volgde de tweede pup, een teefje van 372 gram, gelukkig was zij helemaal in orde. Meteen maakte zij een hoop kabaal en protesteerde hevig tegen al het gepoetst en gefrunnik. Met een stuitligging geboren, direct 2x poepen, dat is duidelijk een eigenwijs teefje! Zij krijgt dan ook de naam Accidentally in Love She's Madonna. 

Iets meer als een uur later, om 13.10, werd de derde pup geboren, een reutje, 340 gram. Hij krijgt de naam Accidentally in Love Go Gentle. 

Snel daarna, om 13.40 volgde weer een reutje in stuitligging, 356 gram. Een vrij donker pupje, maar wel met mooie grijs/zilveren haartjes ertussen. Zijn naam is Accidentally in Love No Regrets. 

Na een pauze van anderhalf uur volgde er een teefje van 356 gram, ook in stuitligging. Het lijkt net of ze wat haartjes mist op haar snuitje, maar volgens mij wordt dat een prachtig maskertje. Zij heet Accidentally in Love She's the One. 

Volgens de röntgenfoto die ik heb laten maken van Bantu haar buik, moest er nog één pup geborden worden. 

Om 15.45 meldde hij zich, 448 gram, de grootste van het stel! Dat moest dan wel de laatste zijn met de naam Accidentally in Love Mr. Bojangles. 

Maar...... Bantu leek nog niet klaar en tijdens dat Sanne zich ging opfrissen kwam daar een verrassing! 

Een zevende pup diende zich aan, nóg een reutje van 342 gram. Hij heeft er het langste over gedaan om op deze wereld te komen en krijgt daarom de naam Accidentally in Love Lazy Days.

Op de nestpagina kunnen jullie alle informatie over de ouders vinden en natuurlijk de foto's. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Kellie Cosby
3 jaar geleden

I am interested in this breed....would you let me know if you have a male available?

Susan
3 jaar geleden

Gefeliciteerd met jullie mooie nest! Wat een leuke namen veel geluk!