Home » Mijn roedel » Ellen

Ik ben Ellen en samen met Bantu en Rayén woon ik in Leeuwarden.
Als klein meisje al, was ik helemaal gek van wolven. Alles waar een wolf op stond werd uitgeknipt, uitgescheurd, of zelfs (sorry mam..) stiekem gepikt van de jack wolfskin artikelen in de kampeerwinkel..
Mappen vol verzamelde ik, heb mijn oude school arm geprint. Uren was ik bezig om het internet af te speuren naar artikelen, foto’s, plaatjes, verhalen, alles wat maar over wolven ging.
En toen ik eindelijk 16 was, kwam mijn eerste tattoeage, uiteraard een wolf. Eén waar ik nog altijd heel blij mee ben, vooral ook, omdat mijn moeder er toen bij was. Ook bij de tweede, wolvenpootjes, was ze erbij.

“Als ik later groot ben,, … zei ik vroeger, “dan wil ik een husky,,. Want die lijkt zo op een wolf. Tja, achteraf vind ik dat natuurlijk niet meer, maar toen was de husky de enige hond die er zo op leek.
Totdat ik in 2006 zoals vaker op internet zat te sneupen en ik de Saarlooswolfhond tegenkwam… WOW! dacht ik. Dát is mijn wolf… en tot mijn grootste verbazing zat de kennel van de site waarop ik keek.. in Giekerk!
Nog geen half uur bij mij vandaan. Meteen opgebeld en gevraagd of we langs konden komen.

3 weken later was daar Djengis v.d. Kilstroom, een herplaats reu die terug was gekomen van zijn vorige baasjes. Een prachtige bosbruine vent, ontzettend lief en zachtaardig, maar ook een tikkie macho.
Wat hebben we veel met hem meegemaakt, leuke en als altijd ook minder leuke momenten. Maar hij heeft wel mijn liefde voor de Saarloos gemaakt zoals die nu is. Onvoorwaardelijk.
Djengis heeft tot 2014 gelukkig bij mijn ex vriend gewoond, inmiddels leeft hij niet meer. Toen wij uit elkaar gingen was Bantu een pup van 5 maanden, zij is met mij meegegaan. Sinds juni 2010 wonen we nu in ons eigen huis, samen met dochter Rayén, die in 2012 geboren is.