Ik ben Ellen en ik leef samen met mijn 3 saarlooswolfhonden Rayén, Joona & Nikan. Vanaf 2005 ben ik besmet met het saarloos virus, ik kan me ook geen leven zonder ze voorstellen. In dit jaar kwam mijn eerste saarlooswolfhond in beeld, Djengis van de Kilstroom. Een herplaatser die na de breuk met mijn ex bij hem is gebleven. Bantu was toen 5 maanden oud en is met met mij mee verhuisd. In 2012 is Bantu haar eerste nestje onder de kennelnaam "Villa della Lupa" bij mij geboren en in 2014 en 2015 heeft zij nog 2 nestjes gekregen onder mijn eigen kennelnaam "Accidentally in Love". In 2019 heeft Rayén haar enige nestje gekregen en is Joona bij ons gebleven. In mei 2021 heb ik een oude saarloos heer Akimo opgevangen, hij zocht een nieuw thuis en bij mij kon hij terecht. 

In februari 2024 bereikt mij het verdrietige nieuws dat Nikan, een pup van Rayén, zijn baasje plots is overleden. Ik twijfel niet en heb hem meteen opgehaald. Hij is weer thuis en blijft nu voor altijd.

Helaas hebben we op 10-01-2022 afscheid moeten nemen van Bantu. Mijn lieve meisje is 13,5 jaar geworden. 

Nog geen 6 weken later was het ook tijd voor Akimo om over de regenboog te gaan. Ik ben blij dat hij bijna 10 maanden nog vorstelijk heeft mogen doorbrengen met mijn dames. Hij was al ziek toen hij kwam en heeft daar helaas niet goed van kunnen herstellen. 

Mikah Bantu Lohbo Villa della Lupa "Bantu" is op 2 juli 2008 geboren bij Audry (Kennel Villa della Lupa). Zij heeft 3 nestjes gekregen, 18 gezonde en leuke pups die bij geweldige baasjes terecht zijn gekomen. Bantu is een heel open en vrije teef, vrienden met iedereen. Eigenlijk niet heel rastypisch, maar soms wel heel prettig.  

Bantu's Rayén Villa della Lupa "Rayén", is op 27 augustus 2012 bij mij geboren. Het was al snel duidelijk dat ik heel graag een pup van Bantu zelf wilde houden. Rayén lijkt in karakter niet op haar moeder, ze is terughoudend van aard, zoals een saarloos eigenlijk hoort te zijn. Rayén heeft in 2019 één nestje gekregen.

Accidentally in Love There You Go "Joona" is op 27 februari 2019 geboren. In eerste instantie zou er van dit nestje geen pup blijven, maar aangezien Rayén een keizersnede heeft gehad zal ze geen 2e nestje krijgen. Er was 1 teefje geboren, dus die zou blijven. Maar toen... 

 

Accidentally in Love There You Go - pupje grijs

4 weken en 2 dagen geleden werd je geboren, via een keizersnede heeft de dierenarts jou en je 2 broertjes op deze wereld geholpen. 3 sterke, levendige reutjes zei hij toen hij me belde. We namen je moeder en jullie 3, samen met jullie zusje die in de nacht al was geboren, weer mee naar huis en gelukkig kon het genieten beginnen.

Gisteravond, 4 weken en 2 dagen later, doe ik even jullie bandjes af..even later klimt een pup tegen de bank op, ik til je op en je komt naast me liggen, je draait op je rug. Ik zeg, hallo Joona maar ik zie aan je staartje dat het nog wat grijs is van de nagellak die je had gekregen toen we thuis kwamen na de keizersnede. Toen dacht ik dat ik gek werd.. ik zie toch echt een teefje, nog eens kijken, nee Joona ligt daar.. andere reutjes check.. He wat? Hoe? Maar.. ik wist niet waar ik het zoeken moest.. Al die weken nadat de dierenarts me vertelde dat er 3 sterke, levendige reutjes geboren waren, heb ik gedacht dat jij een kereltje was. Nooit meer naar gekeken, waarom zou ik? In die rollercoaster van bevalling/keizersnede nooit stil gestaan om eens te checken of de dierenarts wel gelijk had. Ik kan het nog niet geloven.... Ik kon jou en je zusje al zo moelijk uit elkaar houden maar ja ook dat is niet raar..

Uiteindelijk is de keuze pupje grijs geworden en blijft Joona bij haar moeder en oma wonen.