Puppy instuif

Gepubliceerd op 22 mei 2019 om 09:26

En zo was het alweer een paar weken geleden dat ik zei dat ik ging proberen een blog bij te houden. Tja, dat vergeet je zo makkelijk. 
Intussen is Joona vandaag 12 weken oud! Gisteren zijn we naar een puppy instuif geweest, dat moest een kennismakingsavond zijn om te kijken of puppy cursus iets voor je is. Dus ik verwachtte een leuke groep puppies, maar dat was niet zo. Er was één andere hond van 15 maanden bij. Maar goed dat maakt niet. Het was op de kleine Wielen, waar ze lekker los mocht en ook de les was los. Ze deed het heel goed, kwam netjes bij me, ging zitten en uiteindelijk heeft ze zelfs koekjes van de instructrice aangenomen. Daar gaat het voor mij om, de kunstjes komen thuis wel ;). Nu kijken in welke groep we geplaatst kunnen worden. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.