Tekst van Audry:
De combinatie voor deze planning was al gemaakt toen Zazou nog maar net als pup hier binnen kwam. 
Persoonlijk een combinatie waar ik mij ontzettend op verheug en erg blij van wordt.
De reu die Zazou mag gaan dekken zodra ze loops wordt is:  Accidentally In Love Lazy Days, roepnaam Sam.

Sam is een zoon van Bantu en Bantu heb ik destijds in 2008 gefokt uit mijn eerste Saarloos teef Mika en mijn reu Dhungar. 
Dit nu in combinatie met Zazou, die de dochter is van mijn overleden reu Avram komen hier vier (vijf  met Lilo, zus van Bantu erbij) van mijn Saarlozen die ik ooit heb gehad, bij elkaar.

Jaren terug toen Zazou nog maar een jong ding was, waren we op een wolfhonden meeting in Duitsland waar Sam en baasjes ook waren. Die twee zagen elkaar en hebben uren met elkaar gespeeld. Een jaar later zag ze hem weer op een avls dag en ze ging uit haar dak. Ze vindt hem echt geweldig en dat maakt de keuze voor Sam alleen maar logisch. 

Dat nooit te plannen is wanneer een Saarloos teef loops gaat worden, blijkt wel weer. We hadden haar eind 2021 al loops verwacht maar pas op 1 april werd ze loops. Om de dekking voor elkaar te krijgen ging er heel wat gepland aan vooraf. Sam woont in Groningen en er zijn verschillende ritjes en progesteron testen aan vooraf gegaan toen ze eindelijk op 6 mei werd gedekt na een loopsheid van 5 weken. Nu wachten of de dekking geslaagd is en we rond 8 juli de pups mogen verwachten. 

Voor interesse kun je contact opnemen met Audry Wennekers: https://audrywennekers0.wixsite.com/villadellalupa